Upea illallinen

Perjantai 10.11

Perjantain ohjelmana oli käydä hakemassa koululta learning agreementit ja käydä illalla syömässä koulun rehtorin kanssa.

Koululla odotti koko koulun rehtori, kyseisen yksikön rehtori, sekä joukko oppilaita ja opettajia. Aluksi kiinalaiset pitivät puheita ja kiittelivät kuluneista viikoista. Tämän jälkeen ensin suomalaiset opettajat pitivät puheet ja sitten vielä kaksi suomalaista opiskelijaa. Jaoimme myös kaikille suomalaisia tuliaisia. Meille näytettiin myös video, jonka kiinalaiset olivat kuvanneet ja editoineet viettämistämme koulu tunneista.

Puheiden jälkeen saimme learnin agreementit ja kiinalaiset todistukset tehdyistä töistä.

Illalla meitä tultiin hakemaan bussilla hotellilta. Ajoimme lähemmäs Shanghain keskustaa isoon kauppakeskukseen. Kauppakeskuksessa menimme todella hienoon kiinalaiseen ravintolaan. Mukanamme tuli molemmat rehtorit, tulkki ja KV-koordinaattori.

Meille tarjottiin mm. sienen näköisiksiksi leivottuja leipiä, joiden sisällä oli lihakastiketta. Kokki tuli myös keittiöstä tarjotinvaunujen kanssa siivuttamaan ankkaa pöydän viereen. Ankkaa syötiin tekemällä letun näköisistä taikina paloista taskuja, joihin pistettiin kastiketta ja vihanneksia sisään. Ruoka oli ylivoimaisesti parasta kokomatkalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s